VRAGEN

PRAKTIJK

Shiatsu Praktijk Nederweert vindt je in het Limburgse dorp Nederweert en kent vanaf 1 juli j.l. 2 locaties. De hoofdlocatie ligt aan Roeven 4 op 't Schoor. Hier vind je, naast de Shiatsu praktijk, de stichting SGO Nederweert met meerdere disciplines voor ontspanning en gezondheid.

De sublocatie aan de Beatrixstraat 12 op Budschop biedt een uitwijkmogelijkheid als er geen gebruik kan worden gemaakt van de hoofdlocatie of als je een uitgesproken voorkeur hebt om hier te worden behandeld.

 

THERAPEUT

Ruud van der Vegt (1960) is de persoon achter The Browne Company en is een gediplomeerd Shiatsu masseur- en therapeut. Zijn studie heeft hij gevolgd aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai te Nijmegen (2014-2017). Naast deze 3-jarige opleiding heeft hij de bijscholingen Hara-diagnostiek (2016), Shiatsu in zitpositie (2016) en Japanse behandeltechnieken voor Shiatsu therapeuten (2018) doorlopen. Ook is hij erkend trainer van het Samoerai Shiatsu programma dat speciaal voor schoolgaande kinderen is ontwikkeld.

 
 

BEHANDELEN

Behandelingen zijn nagenoeg voor iedereen geschikt en vinden plaats binnen de eigen praktijk. Shiatsu onderga je op een futon en je draagt je eigen kleding. Vermijdt te strakke kleding en draag liefst natuurlijke materialen. Bij gebruik van moxa-, cupping of acupunctuur kan er worden gevraagd om je deels te ontkleden, maar dit is uiteraard geen verplichting. Er wordt discreet en respectvol gewerkt.

Alle geboden vormen van behandeling kunnen, op verzoek, ook aan huis, op het werk of in schoolverband worden gegeven.

 

DIENSTEN

Vragen over de geboden diensten worden mogelijk beantwoordt als je een kijkje neemt op de pagina 'VORMEN'.  Het is goed om te weten dat elke vorm als zelfstandige therapie kan worden geboekt, maar ook als een introductie. Zo maak je kort kennis met de materie en weet je een beetje van wat je te wachten staat tijdens een behandeling. 

De enige dienst die niet als introductie kan worden geboekt is het speciaal voor schoolgaande kinderen (5-12 jarigen) ontworpen programma SAMOERAI SHIATSU.

 

CONTACT

De praktijk is bereikbaar via vaste- en mobiele telefonie, maar ook via e-mail, Twitter, Facebook, WhatsApp en online. Je kunt hier met al je vragen of opmerkingen terecht. Reacties ontvang je zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 48 uur.

Na aanmelding op de website heb je de mogelijkheid om in te loggen en beheer je zelf je account en je afspraken. Zo kun je snel een nieuwe afspraak boeken, een bestaande afspraak wijzigen of annuleren. Voor alle contactvormen geldt dat je privacy wordt gerespecteerd.